Volgers

woensdag 24 maart 2010

Lente Magnolia-kaartje




Vandaag snel nog deze gemaakt en lekker de nieuwste Magnolia gebruikt.De nieuwste lente serie is zo leuk! Door het papier met bloesem op achtergrond kwam ik op het idee om ook een takje te maken en afwerken met de krul-hoekjes.Het kaartje zelf is weer een kleintje 13,5x 13,5 cm.

Bedankt voor het kijken en groetjes

Paaskaartje #3




Zo hier heb ik er nog eentje klaar en ik moet er nog twee maken, dus opschieten !
Alleen 1 stuk blijft in Nederland, de rest gaat verder, waar ze mee doen met Paas-kaartjes.Toch zijn ze zeker leuk om te maken en het zonnetje helpt ook even mee ... heerlijk door het raam naar binnen te schijnen.Nog even tenminste, dus zo lang het duurt genieten maar en een wandeling wordt hier ook op prijs gesteld!
Ik heb het kaartje weer klein gehouden 13,5x 13,5 cm en door de kleuren, heb ik geprobeerd simpel te houden.Ik had helaas geen narcis bloemen thuis, dus heb ik  geprobeerd zelf te maken.Ik heb ook een van mijn favoriete merk stempels gebruikt en een van de nieuwe serie.Ik heb de sketch van Carole van Penny Black Challenge gebruikt.Omdat het erg eenvoudig was, paste die erg goed bij mijn kaartje en egeltje stempel

Bedankt voor het kijken en groetjes

zondag 21 maart 2010

Easel Card -Easter





Hier de volgende kaartje voor Pasen en in lente kleuren.Het is een easel kaart, als je de eerste hebt gemaakt, dat wil je zeker nog een paar maken.
Het kaartje zelf is niet zo groot 13,5x 13,5 cm.Het was ook al een hele lange tijd geleden dat ik mijn afdrukje met distress inkt in ging kleuren.Ik heb met de vlinders en de tulpjes gewerkt voor iemand die ze erg leuk vindt.Ik hoop, dat mijn kaartje bij haar goed in de smaak valt.

Papertake Weekly Challenge -Lilac and Lemon
All That Scraps Wednesday Challenge om Easel Cards
Just Magnolia Challenge ook Easel Cards
Crafty Catz - Spring
Stampin for the Weekend - Easter
Our Creative Corner - Think Easter!!!
Secret Crafter - Spring has Sprung
Allsorts Challenge - Spring is in the Air.
Crazy 4 Challenges C4C29 - A Spring Card.

Bedankt voor het kijken en groetjes

zaterdag 20 maart 2010

Challenge #35 - Easter




Het was gisteren niet echt lekker weertje meer en het gevoel lekker buiten in de tuin bezig zijn was erg snel voorbij.Alleen een paar plantjes bij gesnoeid en klimplant korter gemaakt.Dan lekker naar binnen voor een bakkie koffie en ging ik knutselen.Het kaartje wilde ik eigenlijk eerst anders maken, maar toe heb ik me bedacht, dat ik al best lang geen krulletjes heb gebruikt.En door tuinieren kwam ik op het idee om van krullen een soort takjes te creëren en in plaats van bloemen de vlinders.Vandaag nog even afgewerkt en mijn eerste lente kaartje voor de Pasen is klaar.

Bedankt voor het kijken en groetjes

vrijdag 19 maart 2010

Lente baby




De laatste paar dagen had ik zomaar lente kriebels! Eindelijk mag het echt komen!!!!Het zonnetje ging  schijnen, was lekker warm en de buren waren al in de tuin te vinden ... ik hoop ook binnenkort.Ik heb ook een beetje tijd over en wil weer een klein voorraad kaartjes bij de hand hebben, dus gisteren toch nog eentje snel geknutseld.

Bedankt voor het kijken en groetjes

zondag 14 maart 2010

Het begint te kriebelen




Door al dat opruimen (het papier) heb ik een selectie gemaakt, wat als een van de eerste echt op moet!Dus een paar kaartjes maken was helemaal zo slecht idee nog niet ;D
Ik begon het al heel erg te missen, dus een goed excuus om te gaan knutselen.Het was vandaag een lekker rustige dag en perfect om iedereen lekker voor zich zelf bezig zijn.Heerlijk!
Ik moet ook nog binnenkort voor een paar vrienden de paas kaartjes te maken. Ze wonen in het buitenland en daar sturen ze het wel.

Hier een kaartje gemaakt uit een scrappakket, die ik nog had liggen....

Bedankt voor het kijken en groetjes

En nog een babykaartje...



Met mijn nieuwe stempeltjes ben ik nog even zoet.En in de winkel vinden ze het prima, zo lang de kaartjes voor commerciële thema's gemaakt zijn.Hier nog een kaartje 13,5x 13,5 cm voor een jongen...

groetjes

vrijdag 12 maart 2010

Even bezig geweest


Tussen alle drukte had ik toch behoefte om iets ander te gaan doen en even lekker weg met de gedachten.Ik ben eerst begonnen met sorteren en opruimen van mijn papier.Hebben jullie het ook, kopen en weer kopen en eindelijk meeste bewaren en weer kopen?
Ik koop soms te veel, dus maar opruimen.Ik kwam nog tegen, de stapels met wat simpel papier, die je eerst wel leuk vindt, maar dan kun je niet zo leuk combineren met echte scrappapier- lijnen.En toen ben ik begonnen wat kaartjes te maken, die makkelijk en snel te maken zijn en meestal ook als eerste weg in de winkel ... :s
Hier een klein voorbeeld ervan. 

Bedankt voor het kijken en groetjes

vrijdag 5 maart 2010

I am a bling-bling Girl...





Voor deze jarige had ik iets meer bling-bling nodig en met kleuren paars, lila en roze! Ze is helemaal gek op deze kleuren en houd ze van elegante jurken in de 20-er jaren style.Met een beetje humor vond ik dit stempeltje prima erbij passen en heb ik alleen nog met "bont", glitter en kant afgewerkt.Meer vond ik niet nodig.

Ik heb ook de sketch van The Sweet Stop Saturday Sketches #45 gebruikt.

Bedankt voor het kijken en groetjes

maandag 1 maart 2010

Lentebloemen voor de jarige





Het is weer een hele lange tijd geleden, maar tussen alle drukte door heb ik gisteren toch een kaartje gemaakt voor mijn lieve schoonzusje.Ik wilde dit keer iets anders voor haar maken en ben ik op zoek gegaan naar inspiratie. Ik wilde geen normale kaart en ook geen tasje of een envelop, maar toen zag ik bij Karin een kaart met bloemen ... YES ! Die vind ik ook erg mooi gemaakt.Ik heb mijn boeket-kaart zo gemaakt, dat die lekker blijft staan.Alleen de bloemen op de foto's komen door slecht licht iets minder mooi uit.En nu hoop ik, dat de jarige die ook leuk vindt.

Ik heb ook een kaartje voor onze nicht gemaakt, maar die laat ik later zien anders is het geen verrassing meer voor haar.

Bedankt voor het kijken en groetjes